ONS ASSORTIMENT

ZIT-STA BUREAUS

VRAGEN OF ADVIES? NEEM CONTACT OP

WAAROM EEN ZIT-STA BUREAU?

Diverse onderzoeken tonen aan dat zodra je langer dan 30 minuten zit, je lichaam op “pauze-stand” gaat. Wanneer je langer dan 4 uur per dag zit heeft dat directe gevolgen voor je stofwisseling en bloedsomloop. Dit vergroot de kans op diabetes, overgewicht en hart- en vaatziekten. Daarnaast stimuleert staand werken het werkplezier en werkgeluk en heb je minder kans op rug- en andere klachten.

KIES DAAROM VOOR VOLDOENDE AFWISSELING gedurende de werkdag. Een zit-sta bureau biedt hier bij uitstek de oplossing. Dankzij het in hoogte verstelbare werkblad kun je zittend werken gemakkelijk afwisselen met staand werken. Combineer met een loopband of deskbike (bureaufiets) en blijf eenvoudig in beweging tijdens je werkdag.

ONZE ZIT-STA BUREAUS ZIJN ER IN DIVERSE VARIANTEN. Een klein of groot werkblad maar ook frames in diverse kleuren. Een maatwerk werkblad van speciaal materiaal, van bijv. fineer eiken of beuken, is ook mogelijk. Neem daarvoor contact op.

bekijk onze zit-sta topper!

HET ZIT-STA BUREAU FLEX MET MEMORY MASTER is met 3 geheugen-standen in een handomdraai te verstellen tussen zitten en staan. Verder is dit bureau geruisloos in hoogte verstelbaar volgens ARBO normen (65 – 130 cm).

Bekijk deze hieronder en test ‘m vrijblijvend op kantoor!

BEKIJK HIERONDER ONZE ZIT-STA BUREAUS EN VRAAG JE GRATIS PROEFPLAATSING AAN: 

MAAK JE WERKPLEK VOLLEDIG MET DEZE ACCESSOIRES :