De veilige werkomgeving

Waar kantoormedewerkers weer meer op locatie gaan werken, is het zaak om besmettingsrisico’s met COVID-19 te minimaliseren. Om de gezonde en veilige 1,5 meter werkomgeving te kunnen creëren biedt Kantoor in beweging verschillende oplossingen aan voor ‘social distancing’:

  • Veiligheidsschermen van Polycarbonaat; een veilige en praktische oplossing, stevig, goed schoon te houden en kraakhelder van zicht. In diverse toepassingen en afmetingen verkrijgbaar.* Zo creëer je een effectieve barriëre tegen het virus, ook binnen 1,5 meter.
  • Desinfectiegel-zuil met voetpedaal, kleur zilver of antraciet; zeer stabiele dispenser met eenvoudige en hygiënische bediening, eenvoudig te verwisselen en na te vullen.
  • Markeringen; wand-, vloerstickers en andere markeringen (onderaan de pagina) herinneren collega’s eraan dat men 1,5 meter afstand dient te houden. Praktisch op plekken waar men snel dichtbij elkaar staat, zoals bij de koffieautomaat of in de kantine.

Andere oplossingen om afstand te creëeren zijn het leeglaten van werkplekken en het opstellen van looproutes. Op zoek naar advies of iets anders? Vraag het gerust!

*Transport-/verzendkosten op aanvraag, gezien de verschillen in grootte en gewicht. 

Desinfectiezuil