Services

WORKSHOP – BEWEGING OP DE WERKVLOER

Beweging op de werkvloer

In de workshop ‘Beweging op de werkvloer’ wordt uitvoerig toegelicht waarom het goed is om meer in beweging te komen gedurende de werkdag, hoe dat je gemakkelijk wat meer kunt bewegen tijdens werktijd en hoe de actieve oplossingen van Kantoor in beweging daarin kunnen ondersteunen. Ergonomie richtlijnen komen aan bod, zodat de medewerkers zelf de eigen werkplekken beter kunnen instellen.

INFO SESSIES

Info sessies

De ideale start van (een eventuele proefperiode) bewegend werken! Collega’s worden in een presentatie goed geïnformeerd over de noodzaak van meer beweging tijdens de werkdag, de positieve lichaamseffecten worden toegelicht van de verschillende actieve producten, inclusief uitgebreide demonstratie en toelichting. Collega’s gaan gemotiveerd aan de slag!

COACHING

COACHING

Coaching

In een coachingsperiode van 3 tot 6 maanden bezoekt een beweegcoach van Kantoor in beweging de organisatie periodiek, om medewerkers te begeleiden in het gebruik van actieve producten op de werkvloer. Dit zorgt ervoor dat de producten in kleine stapjes worden geadopteerd en langdurig worden gebruikt. Zeer effectief voor succesvol gebruik op de lange termijn!

COACHINGSTRAJECTEN

Vrijblijvend advies

Graag meer info over de verschillende services? Klik hieronder voor advies.

Offerte

Klik hier onder en ontvang vrijblijvend een offerte.