OVER ONS

WIJ ZIJN KANTOOR IN BEWEGING

Wij zijn Kantoor in Beweging, dé specialist in beweging op de werkvloer. Wij ondersteunen organisaties en hun medewerkers op gebied van ergonomie, vitaliteit en duurzame inzetbaarheid. Zo brengen we hen letterlijk en met plezier in beweging.

MEER WETEN? NEEM CONTACT OP

Wij zijn Kantoor in Beweging, dé specialist in beweging op de werkvloer.

Iedere dag zetten wij ons vol enthousiasme en overgave in om Nederland en België gezonder te laten werken. Wij brengen organisaties én hun medewerkers letterlijk en met plezier in beweging. En meer werkplezier en vitaliteit bij jouw medewerkers, daar doen we het voor!

En wat maakt Kantoor in Beweging nu precies uniek? De combinatie van expertise, uitstekende service, persoonlijke benadering én flexibiliteit. Wat je vraagstuk ook is, wij denken van A tot Z met je mee!

ONTSTAAN
Kantoor in Beweging is een echt familiebedrijf met trotse eigenaren Henry en Boris Grossfeld aan het roer. Vader en zoon kampten zelf met fysieke klachten als gevolg van langdurig zittend werk, tót Henry in aanraking kwam met de deskbike. Henry’s rugklachten verminderden enorm toen hij zijn standaard bureaustoel afwisselde met een deskbike. Ook Boris’ polsklachten verdwenen dankzij de juiste actieve en ergonomische producten.

Hun enthousiasme over de positieve gevolgen van actief en dynamisch werken vormde de basis voor Kantoor in Beweging. Binnen enkele jaren ontwikkelden zij zich tot dé specialist op het gebied van beweging op de werkvloer. Met een uitgebreid assortiment actief meubilair én kennis op het gebied van ergonomie heeft het team van Kantoor in Beweging inmiddels al ruim 500 organisaties in beweging gebracht.

MISSIE EN VISIE
Onze missie is het ondersteunen van organisaties en haar medewerkers met vraagstukken op gebied van ergonomie, vitaliteit en duurzame inzetbaarheid. Dat doen we niet alleen met het leveren van actief en ergonomisch meubilair, maar ook door het bieden van training, advies en begeleiding. Zo brengen we werkend Nederland en België letterlijk, met plezier en bovenal succesvol in beweging.

boris

ADVISEUR & MEDE-EIGENAAR

Boris Grossfeld

ACTIEF EN DYNAMISCH WERKEN IS GEEN HYPE, het is echt een blijvertje. Gelukkig zien steeds meer werkgevers de voordelen in van meer beweging op de werkvloer.

Niet alleen verminder of voorkom je lichaamsklachten zoals nek-, rug-, schouder- en polsklachten. Met een actieve en dynamische werkhouding breng je je stofwisseling op gang, verbeter je de bloedsomloop, verbrand je calorieën en voel je je fitter. Dit alles zorgt voor productieve, vitale en werkgelukkige medewerkers. En welke werkgever wil dat nu niet?

  • 073 737 0335

  • boris@kantoorinbeweging.com

henry

OPRICHTER & EIGENAAR

Henry Grossfeld

IK HEB DE VOORDELEN VAN DYNAMISCH WERKEN ZELF MOGEN ERVAREN. Fietsend werken op een deskbike verminderde mijn rugklachten enorm.

Maar het mooiste vind ik dat ik diezelfde voordelen ook merk bij onze opdrachtgevers en haar werknemers. Het is fantastisch om leuke reacties te krijgen van blije werknemers die niet alleen dagelijks meer kunnen bewegen maar zelfs van lichaamsklachten afkomen. Ik weet het zeker… dynamisch werken is de toekomst!

  • 073 737 0335

  • info@kantoorinbeweging.com

profiel

ADVISEUR

Niels van Tilborg

ALLE TELEFOONTJES EN CHATBERICHTEN KOMEN BIJ MIJ BINNEN. Ik ben de eerste contactpersoon voor iedereen die belt, chat en mailt met Kantoor in Beweging. Ik geef ergonomisch advies, deel productinformatie en nodig mensen graag uit in ons testcenter. Het allerbest ervaar je onze producten namelijk zelf, in ons testcenter of middels een proefplaatsing bij jou op kantoor.

Ik sta 100% achter ieder product dat we aanbieden. Het zijn namelijk niet zomaar producten, over ieder onderdeel is nagedacht. Ieder product heeft een specifieke uitwerking en draagt actief bij aan het aannemen van een ergonomische en actieve houding terwijl je werkt.

  • 073 737 0335

  • niels@kantoorinbeweging.com

ferrie

MONTEUR

Ferrie Niestadt

IK LEVER EN MONTEER HET ACTIEVE MEUBILAIR OP LOCATIE. Daarnaast verzorg ik de aftersales en voer ik eventuele reparaties uit. Ik houd van mijn vak! En ondanks dat ik al 71 jaar ben, denk ik nog niet na over stoppen. Ik heb jarenlange ervaring, daardoor weet ik altijd goed advies te geven. Ook over hele praktische zaken die van invloed zijn op een ergonomische werkplek, zoals lichtinval en een optimale indeling van de ruimte.

Ik ben een echt mensen-mens, ik ken alle klanten. En als ik een keer ben geweest vergeten ze me nooit meer! Klanttevredenheid staat voor mij voorop. Sterker nog, de eerste ontevreden klant moet zich nog melden.

  • 073 737 0335

  • info@kantoorinbeweging.com

Vitaliteitspartners

Wat klanten over ons zeggen