Actief op kantoor

Kantoorwerkplek

Meer vitaliteit op de werkvloer begint bij een gezonde kantoorwerkplek. Wij helpen je met advies op maat, ergonomische gebruikstips en actief kantoormeubilair.

Gezonde kantoorwerkplek

Een actieve, dynamische en ergonomische kantoorwerkplek is een must voor iedere moderne werkgever. Ten eerste voorkom en verminder je uitval als gevolg van lichaams- en gezondheidsklachten. Ten tweede verhoog je de productiviteit, creativiteit en werkplezier onder werknemers. En ten derde profileer je je als een goede werkgever met aandacht voor vitaliteit op de werkvloer.

AAN DE SLAG MET EEN GEZONDE KANTOORWERKPLEK? KIES VOOR ADVIES OP MAAT

Nog geen idee of jouw (thuis)medewerkers meer baat hebben bij een zitbal, een zit-sta oplossing of bijvoorbeeld een ergonomische bureaustoel? Geen probleem. Wij komen graag bij je langs voor een werkplekcheck, deze afspraak kan ook digitaal.

Vraag een werkplekcheck aan

De belangrijkste voordelen van een gezonde kantoorwerkplek

  • Minder verzuim als gevolg van nek-, rug- en schouderklachten

  • Betere stofwisseling en bloedsomloop

  • Hogere productiviteit

  • Tevreden en vitale medewerkers

Bekijk de populaire Ergo Balance bureaustoelen

Een gezonde kantoorwerkplek begint bij een gezonde werkhouding én werkomgeving

Een gezonde, ergonomische zithouding draagt actief bij aan het verminderen van veelvoorkomende lichaamsklachten. Maar hoe stel je je kantoorwerkplek ergonomisch in, volgens de ARBO-regels? En hoe zorg je voor een goede werkomgeving? Wij geven je de belangrijkste aandachtspunten.

Meer lezen

Til je kantoorinrichting naar de next level

Breng je werknemers écht in beweging met actieve stoelen, deskbikes, Swoppers of VLUV zitballen. Bekijk hieronder enkele van onze best-sellers of neem een kijkje in ons complete assortiment actieve producten.

KOM IN BEWEGING

Hoe creëer je een actieve werkplek?

Ontdek hoe je jouw kantoor 100% ergonomisch inricht.

vraag een werkplekcheck aan