ONS ASSORTIMENT

ERGONOMISCHE BUREAUSTOELEN

VRAGEN OF ADVIES? NEEM CONTACT OP

WAAROM EEN ERGONOMISCHE BUREAUSTOEL?

Als je zo’n 8 uur per dag zittend werkt is een juiste ergonomische zithouding enorm belangrijk. Anders kun je al snel last krijgen van nek-, rug en schouderklachten. Daarnaast is het belangrijk om ieder half uur of uur even te bewegen, dmv een kleine wandeling of door even af te wisselen met bijvoorbeeld een actieve zit-sta kruk.

Een ergonomische bureaustoel is perfect instelbaar voor ieder lichaamstype. Denk aan de hoogte van het zitvlak, de zitdiepte en de hoogte van de rugleuning. Al onze bureaustoelen zijn ergonomisch gekeurd; hiermee verbeter je je zithouding en verminder je lichaamsklachten.

Meer lezen

bekijk onze bureaustoel topper!

DE POLAR-20 is al jaren onze best verkochte bureaustoel. Met alle ergonomische instellingen én comfort zitting is deze bureaustoel altijd een succes. Bekijk de stoel hieronder en test ‘m vrijblijvend op kantoor!

VRAAG JE GRATIS PROEFPLAATSING AAN:

  DE VOORDELEN VAN EEN ERGONOMISCHE BUREAUSTOEL

  EEN ERGONOMISCHE BUREAUSTOEL IS EEN MUST voor iedereen die zittend werkt. Ons assortiment bestaat uit verschillende actieve en ergonomische bureaustoelen van hoogwaardige kwaliteit, volledig instelbaar en aanpasbaar.

  Dankzij het ergonomische ontwerp biedt een actieve / ergonomische bureaustoel niet alleen de juiste ondersteuning en comfort. Je neemt daarnaast ook meteen een actieve zithouding aan met als resultaat…

  • Betere bloedsomloop

  • Hogere productiviteit

  • Minder rug-, nek- en schouderklachten

  BEKIJK OOK EENS ONZE ACTIEVE ZITKRUKKEN

  NAAST ERGONOMISCHE BUREAUSTOELEN hebben we een divers assortiment actieve zitkrukken.
  Dankzij een actieve zitkruk blijf je in beweging en verminder je nek- en rugklachten.

  Wat dacht je bijvoorbeeld van de Swopper. Deze actieve zitkruk is een echte eyecatcher die dankzij dezelfde revolutionaire technologie als de 3DEE en Ergo Balance Bureaustoel zorgt voor een actieve zithouding.

  • Afwisselende zithouding

  • Prachtig design

  • Verhoogde concentratie

  BEKIJK ACTIEVE ZITKRUKKEN