ONZE DIENSTEN

Kantoor in Beweging verzorgt een range aan diensten met verschillende specialistische partners. Een thuiswerkportal voor volledige ontzorging van het thuiswerken, projectinrichting met een gezonde touch, stoelreiniging & protectie voor betere hygiëne én diverse dynamische diensten voor meer bewustwording en beweging op de werkvloer.

Gepersonaliseerde Thuiswerkportal

  • Verzekerd van gezonde ergonomische en actieve thuiswerkplekken
  • Voor ieder budget een passend assortiment
  • Persoonlijke portal incl. bestelformulier
  • Facturatie aan bedrijf of medewerkers
  • Werkplekken worden gemonteerd geleverd
  • Jullie worden van A tot Z ontzorgd!
neem contact op

Projectinrichting

Kantoor in Beweging verzorgt de complete en gezonde inrichting van jullie project. Niet alleen zit-sta bureaus, gezonde bureaustoelen maar ook het additionele meubilair wordt hierin meegenomen. We denken graag vrijblijvend mee met jullie ideeën! Bekijk hieronder een greep uit onze dynamische projecten.

BEKIJK PROJECTEN

Workshop Dynamisch Werken

In de interactieve workshop Dynamisch Werken worden de gunstige gezondheidseffecten van dynamisch werken behandeld op lichaam en geest, het werken van de toekomst! Middels een leuke quiz wordt de kennis getest van de deelnemers. De aanwezige dynamische producten worden volledig toegelicht en zodat medewerkers er goed mee aan de slag kunnen.

NEEM CONTACT OP

Masterclass Vitaliteit

  • Geef een boost aan de vitaliteit en prestaties van je (thuis)medewerkers!
  • Medewerkers verbeteren de eigen patronen op gebied van voeding, slaap en beweging
  • Veel tips & tricks voor snelle verbeteringen zoals meer energie tijdens de werkdag
  • Inclusief een uitdagende 4-weekse challenge!
NEEM CONTACT OP

Werkplekcheck

De gemiddelde (thuis)werkplek voldoet niet aan de ARBO-regels. Juist in deze tijd is een goede werkomgeving van belang voor vitale medewerkers.  Enerzijds kan een Werkplekcheck worden uitgevoerd voor een organisatie; waar is nog winst te behalen op gebied van ergonomie en/of beweging? Anderzijds kan een Werkplekcheck worden uitgevoerd bij een medewerker met lichaamsklachten.

LEES MEER OVER DE WERKPLEKCHECK

Reiniging en protectie bureaustoelen

Bureaustoelen worden zelden schoongemaakt, terwijl ze een verzamelplaats zijn voor vuil en bacteriën. KiB reinigt bestaande stoelen met een dieptereiniging en geeft ze een protectiebehandeling; zo bescherm je ze tegen vuil, stof, virussen en bacteriën. Nieuwe bureaustoelen kunnen hiermee worden uitgevoerd. De levensduur wordt hiermee aanzienlijk verlengd!

NEEM CONTACT OP
KOM IN BEWEGING

MEER WETEN OVER DE THUISWERKPORTAL OF ANDERE DIENSTEN?

Neem contact op en wij informeren je vrijblijvend over de mogelijkheden. 

NEEM CONTACT OP