ONS ASSORTIMENT

DESKBIKES & LOOPBAND

VRAGEN OF ADVIES? NEEM CONTACT OP

WAAROM EEN DESKBIKE OF LOOPBAND?

Meer dan de helft van de Nederlanders beweegt te weinig. We rijden met de auto naar het werk, zitten de hele dag in een bureaustoel en rijden aan het eind van de dag weer naar huis om op de bank te ploffen. Sommige kantoormedewerkers halen hun dagelijkse beweging enkel uit het lopen van en naar de printer, koffieautomaat en toilet. Want zeg nu eerlijk? Wie heeft er na een lange werkdag nog voldoende energie voor een rondje hardlopen of bezoekje aan de sportschool?

MAAR WAT NU ALS JE VOLDOENDE KUNT BEWEGEN TERWIJL JE WERKT? Het kan heel eenvoudig met de deskbike (bureaufiets) en loopband!

De deskbike biedt een zeer toegankelijke en effectieve manier om meer te bewegen op het werk. Door te fietsen achter je zit-sta bureau kom je in een mum van tijd aan je dagelijkse hoeveelheid beweging. Daarnaast is de fiets in verschillende kleuren en maten beschikbaar, hierdoor is er voor ieder wat wils en is werken aan je gezondheid gemakkelijker dan ooit.

De loopband wordt vaker gebruikt tijdens lange telefoongesprekken, voor leeswerk of tijdens overleg. Hoe fijn is het om eenvoudig op kantoor je stappendoel te behalen!

BEKIJK HIERONDER ONZE DESKBIKES EN LOOPBANDEN EN VRAAG JE GRATIS PROEFPLAATSING AAN: 

VRAGEN OF ADVIES? NEEM CONTACT OP
VRAAG JE GRATIS PROEFPLAATSING AAN: