ONS ASSORTIMENT

ACTIEVE ZIT-STA KRUKKEN

VRAGEN OF ADVIES? NEEM CONTACT OP

WAAROM EEN ACTIEVE ZIT-sta KRUK?

Dankzij een actieve zit- of zit-sta kruk kantel je het bekken en train je de hele dag belangrijke spiergroepen zoals je rugspieren, buikspieren, bekkenspieren en bevorder je je evenwicht. Zo voorkom je een statische houding en blijf je in beweging!

KEN JIJ DE SWOPPER AL? De Swopper is sinds 1997 op de markt en niet meer weg te denken uit een dynamisch en actieve werkomgeving. De Swopper is een unieke zitkruk met 3D-technologie. Doordat de zitkruk geen rug- of armleuning heeft kun je alle kanten op bewegen en neem je automatisch een actieve zithouding aan tijdens het werk.

VRAAG JE GRATIS PROEFPLAATSING AAN:

  ACTIEVE EN ERGONOMISCHE KRUKKEN IN ALLERLEI KLEUREN, materialen en formaten. Ideaal voor iedere kantoor- én thuiswerkplek.

  DE VOORDELEN VAN EEN ACTIEVE ZITKRUK

  Een actieve zitkruk voorkomt een statische werkhouding waardoor je voortdurend in beweging bent en belangrijke spiergroepen traint.

  • Verminder nek- en rugklachten

  • Verhoog je concentratie
  • Juiste werkhouding dankzij kanteling van het bekken

  MET DE EEN ACTIEVE KRUK BLIJF JE IN BEWEGING gedurende de werkdag.

  BEKIJK OOK EENS ONZE VLUV ZITBALLEN

  Een ander product uit ons assortiment waarmee je een actieve zithouding stimuleert is de VLUV zitbal. De VLUV zitballen zijn een perfecte en welkome afwisseling voor werknemers die veel tijd op hun bureaustoel doorbrengen.

  • Hoogwaardige kwaliteit

  • Prachtig design

  • Ook perfect voor een actieve thuiswerkplek

  BEKIJK VLUV ZITBALLEN