ONS ASSORTIMENT

ACTIEVE BUREAUSTOELEN

VRAGEN OF ADVIES? NEEM CONTACT OP

3Dee actieve bureaustoel

De 3Dee actieve bureaustoel beschikt over een innovatieve 3D technologie, welke niet alleen veerbewegingen zijwaarts mogelijk maakt, maar ook verticaal. Het actief zitten zorgt voor een betere doorbloeding en meer beweging achter je bureau!

Ergo Balance bureaustoelen

Onze topper ter vermindering en preventie van rugklachten! De Ergo Balance bureaustoelen zijn aan alle kanten instelbaar en zorgen zo voor volledige ondersteuning. Daarnaast zorgen de balans bewegingen dat je in beweging blijft achter je bureau.

Ergo Top bureaustoelen

Nieuw in ons assortiment! De Ergo Top techniek zorgt voor zijwaarts gebalanceerd zitten, zoals op de zitbal. Breng je werkdag zo actiever door! Het verschil met de Ergo Balance techniek is dat bij deze stoel de armleuningen en rugleuning niet meebewegen.  

VRAAG JE GRATIS PROEFPLAATSING AAN:

  DE VOORDELEN VAN EEN ACTIEVE BUREAUSTOEL

  Een actieve bureaustoel houdt je, dankzij de zijwaartse en achterwaartse balansbewegingen, in beweging achter je bureau. Dit stimuleert:

  • Een betere bloedsomloop en stofwisseling

  • Minder rug-, nek- en schouderklachten

  • Een hogere productiviteit

  • Ontlasting van de tussenwervelschijven

  • Een correcte werkhouding

  EEN ACTIEVE IS EEN MUST voor iedereen die zittend werkt. Ons assortiment bestaat uit verschillende actieve bureaustoelen van hoogwaardige kwaliteit, volledig instelbaar en aanpasbaar.

  zithouding Dee stoel