ONS ASSORTIMENT

ACTIEF VERGADER-MEUBILAIR

VRAGEN OF ADVIES? NEEM CONTACT OP

WAAROM ACTIEF VERGADERMEUBILAIR?

Ken je dat? Een vergadering die te lang duurt waardoor iedereen op een gegeven moment zijn concentratievermogen verliest? De een kijkt steeds op zijn telefoon terwijl de ander uit het raam staart. Dat is natuurlijk erg jammer! Maar wat nu als je vergaderingen korter, effectiever en productiever kunt inrichten met een stand-up? Uit onderzoek blijkt namelijk dat je een vergadering met wel 34% kunt verkorten door staand te vergaderen.

MET ACTIEF VERGADERMEUBILAIR VERHOOG JE DE PRODUCTIVITEIT en efficiëntie van iedere vergadering. Als je vergadert in een actieve houding blijf je scherp, voorkom je dat je wegdroomt en dat komt de groepsactiviteit ten goede! Ben jij toe aan nieuw vergadermeubilair? Kies dan voor de actieve vergaderstoelen en -tafels van Kantoor in Beweging. Daarmee wordt staand of bewegend vergaderen gemakkelijk en leuk!

Meer lezen

BEKIJK HIERONDER ONS ACTIEF VERGADERMEUBILAIR EN VRAAG JE GRATIS PROEFPLAATSING AAN: 

VRAAG JE GRATIS PROEFPLAATSING AAN:

  DE VOORDELEN VAN ACTIEF VERGADER-MEUBILAIR

  Dankzij een actieve houding breng je werknemers zowel fysiek als mentaal in beweging. Zo houd je niet alleen iedereen scherp tijdens een vergadering, daarnaast zorg je ook voor…

  • Meer groepsactiviteit en -interactie

  • Meer creativiteit en productiviteit

  • Korter en efficiënter vergaderen

  BEKIJK OOK EENS ONZE MOBILE WORKSTATIONS

  Een mobile workstation is een deskbike (bureaufiets) en zit-sta bureau in één. Ideaal voor een actieve vergadering. Laat je creativiteit de vrije loop en bespreek al fietsend targets en nieuwe plannen.

  • Compact
  • Verrijdbaar
  • Volledig instelbaar

  BEKIJK WORKSTATIONS