DÉ SPECIALIST IN DYNAMISCH WERKEN

KANTOOR IN BEWEGING

MAATOPLOSSINGEN VOOR IEDERE WERK- & LEEROMGEVING

WERK ENERGIEK & VITAAL

GEZOND VOOR LICHAAM & GEEST

BLIJF IN BEWEGING

De gezonde werkomgeving

Bewustzijn.

Beweging.

Gezondheid.

“Een gezondere werkomgeving begint bij het creëren van een bewustzijn omtrent ons zitgedrag en de gevolgen voor onze gezondheid. Met passende interventies en begeleiding zorgen wij ervoor dat de organisatie letterlijk in beweging komt, zowel met trainingen als met inzet van dynamisch meubilair.  Het resultaat is een optimale gezondheid voor medewerkers én organisatie.”


Hoe creëer je een gezonde werkomgeving?

Een gezonde werkomgeving creëren kan op veel verschillende manieren maar kort gezegd komt het neer op bewegend werken, staand werken of actief zitten. Binnen deze drie manieren is er divers meubilair wat er voor zorgt dat iedereen op haar of zijn manier gezond en prettig kan werken. Bekijk hieronder de mogelijkheden:

In the spotlight

TV-opname Ondernemend Nederland

Bekijk hier een interessant filmpje over Kantoor in Beweging in het RTL programma Ondernemend Nederland (tip: bekijk het filmpje in volledig scherm).

Ergo Balance – Voorkom rugklachten 

Ergo Balance stoel

Nieuw in ons assortiment is de Ergo Balance stoel. Bekijk op de Ergo Balance pagina alles over deze nieuwe stoel en ontdek of deze in jouw kantoor past.

Succesverhaal dynamisch werken 

Kenniscentrum Sport laat in deze video het succesverhaal zien van de implementatie van het dynamisch werken bij Veldhuis Adviesgroep. 

Voor de compleet gezonde werkomgeving

Kantoor in beweging is officieel partner van Bakker Elkhuizen, producent van ergonomische hulpmiddelen. Deze zorgen voor een optimale werkhouding en minder lichaamsklachten.

Welke bedrijven gingen je voor?

Zie hieronder een greep uit ons klantenbestand die we al van een gezonde werkomgeving hebben voorzien.