Chat with us, powered by LiveChat
kantoor-in-beweging-header-v2

beweging.

Kantoor in

Wij zijn

‘Ik beveel Kantoor in beweging aan vanwege de goede adviezen en luisterend oor. De combinatie met een erg goede service en flexibiliteit voor de herinrichting verdient een extra pluim!’

William de HaasAlgemeen Directeur De Lelie B.V.

‘Je krijgt gedegen advies en de medewerkers denken mee in jouw specifieke situatie. De aflevering en plaatsing van je bestelling wordt vakkundig en met een gezellige babbel geplaatst.’

Esther Langenhuizen Eigenaar Langenhuizen & Portier Adviesbureau

”We zijn ons bewuster geworden van het belang van beweging gedurende de werkdag en zien dat iedereen met veel plezier de actieve producten gebruikt. Ik voel me fit en kan me zelfs beter concentreren.”

Corina van Herp Controller bij Rotim Steenbouw

“In Nederland zitten we teveel, daar moet verandering in komen. Stastoelen, deskbikes en zit-staverhogers zorgen voor meer beweging op onze werkplek. Every step counts!’

Simone LangewoutersHealth, Safety & Wellbeing Officer bij SAP

Duurzame inzetbaarheid

Zorg voor voldoende beweging en afwisseling tijdens lange zitdagen op kantoor, zo worden ook lichaamsklachten verminderd en voorkomen.

Concentratie en productiviteit

Uit onderzoek blijkt dat dynamisch werken concentratie- en productiviteit verhogend werkt. Positief voor werknemer én werkgever!

Werksfeer en werkplezier

Vele bedrijven geven aan dat afwisseling in werkhouding en beweging tijdens het werk de werksfeer en  het werkplezier sterk bevorderen.

Gepassioneerd en deskundig

Kantoor in beweging weet voor iedere organisatie, groot of klein, een gezondere werkplek te creëren. Een team van enthousiaste medewerkers geeft gericht advies, passend bij de situatie. Zowel voor een gezonde inrichting van een bestaand of volledig nieuw kantoor, maar ook voor medewerkers met specifieke lichaamsklachten. Presentaties en begeleiding op locatie zorgen ervoor dat medewerkers enthousiast in beweging blijven!

Deze organisaties hebben we ook in beweging gebracht:

3D actief zitten met  een swopper

Bekijk hier een interessant filmpje over de noodzaak van beweging tijdens je werkdag en wat voor gunstige effecten de swopper daarbij kan hebben. 

Nieuw: Numo – Dé actieve design vergaderstoel! 

Deze nieuwe Numo vergaderstoelen zijn een gezonde aanwinst voor de vergaderruimte, wachtruimte, lunchruimte maar ook voor aan de keukentafel. In frisse kleuren verkrijgbaar, met onderstellen in verschillende uitvoeringen

Succesverhaal dynamisch werken 

Kenniscentrum Sport laat in deze video het succesverhaal zien van de implementatie van het dynamisch werken bij Veldhuis Adviesgroep.